26 november 2010

Uppdatering

Halloj i stugorna!

Förlåt för att jag inte har varit så aktiv här under den senaste tiden. Har tänkt nu ett tag att jag skulle skriva men sen har andra saker kommit emellan och så har det helt enkelt inte blivit av. =)

snö 
Snön har nåt Skåne vilket jag tycker är riktigt kul! :D Speciellt på kvällarna när det är så där lugnt som det bara kan bli när det är snö ute. Tog bilden igår från vårt vardagsrum, brukar ju normalt inte lägga in mina foton här men denna gången kunde jag inte låta bli. =)

På pysselfronten har det inte hänt allt för mycket men lite har jag knåpat ihop.

katter

Jag har virkat tre katter som alla har fått nya hem. Virkade två innan dess som dock fick nya hem innan jag dog dessa bilderna. Det var en vit med blåa ögon och en svart med vit bläs fast med gula ögon.

hellokitty
Jag har även virkat en ny jul Hello Kitty som just nu ligger ute på Tradera. Ni hittar auktionen här. Det kanske är en bra julklapp till någon som tycker om Hello Kitty eller en för tidig julklapp till er själva. ;D Auktionen slutar om ca 3 dagar.

julklappsvirkning
Julklappsvirkningen är i full gång men dom bilderna håller jag för mig själv än så länge. Vill ju inte riskera att någon råkar se vad dom ska få i julklapp. ;D

Det var allt för denna gången, ska försöka att inte låta det gå en hel månad innan jag skriver igen. Nu ska jag gå och baka lite pepparkaksdeg som jag kan baka ut imorrn och på söndag. =D

14 november 2010

Tävling hos Kardemumma Gumman

Jag är med och tävlar om en Bosch köksmaskin från whiteaway.se inne hos Kardemumma Gumman, ta chansen du också!

Tävlingen avslutas Måndagen den 15.11 2010 kl 18.00

11 november 2010

Utlottning hos Maiden

Är med i en utlottning hos Maiden där man kan vinna ett stort scrapbooking-paket. Utlottningen avslutas kl. 23.59 ikväll så det är lite i sista minuten men det hade varit riktigt roligt att vinna det! Har aldrig försökt mig på scrapbooking men har alltid varit sugen på det. =) Dock har jag gjort några försök till digital scrapbooking som dock inte gick så bra..=P Har blivit sugen på att göra ett nytt försök men min kära lillasyster har slarvat bort cd:n där dom flesta av dom sakerna jag har samlat ihop låg i..=P

Men tillbaka till ämnet, klicka på bilden eller här för att komma till ulottningen.

2 november 2010

Fåret Freja

IMG_4966_blogg  Förlåt att jag aldrig la upp någon bild på henne igår som jag sa. =P Men nu kommer bilder på fåret Freja som hon fick heta. =)

Tog även en bild på Fiffi och Freja tillsammans med ett hjärta som jag virkade en kväll när jag var uttråkad. =)

Klicka på bilderna om ni vill se dom i större format.

 

 

 

IMG_4967_bloggIMG_4974_blogg

1 november 2010

Fiffi har fått en lillasyster!

IMG_4580 Fåret Fiffi fick inatt en lillasyster som antingen ska heta Elin eller Frida (eller kanske Freja?), har inte riktigt bestämt mig än om det. Hon är som lillasystrar brukar vara ganska busig och hon är även en ganska färgstark figur! =)

Har inte fått någon bra bild på henne än, ska prova igen imorgon i dagsljuset istället men tills dess får ni hålla till godo med en bild på Fiffi istället när hon bestämde sig för att ta min penna och skriva in sitt namn i en lista över 100 saker som gör mig glad.